19 Mayıs Ortaokulu

Vizyon: 19 Mayıs Ortaokulu adından aldığı sorumluluğu yerine getirmenin gururu ile akademik teknoloji ile kültürel başarısını bölgesel alanda kanıtlamış, temel değerlerden ödün vermeden çağdaş sanat, bilim, yönetim, öğrenim ve eğitim anlayışı ile lider bir kurumdur.

Misyon: Adımızdan aldığımız sorumluluk ile ülkemizin çağdaş dünyada öncü ve önder olması için araştırma, öğrenme, sağlık ve eğitim ihtiyacına evrensel, bilimsel ve etik değerlerden ödün vermeden hizmet eden ülke ekonomisine, sağlığa, sanata ve kültüre katkıda bulunan aydın insanlar yetiştiren örnek bir okul olmak.

Başarılar: Öğrencilerimiz her yıl ortalama 2-3 fen liselerine, 5-8 Anadolu Öğretmen liselerine, Anadolu liselerine 15-20 kişi ve özel okullara 2-3 öğrencimiz yerleşmektedir. Ayrıca Spor, bilgi kültür yarışmalarında okulumuz öğrencileri ilk dereceler arasına girmektedir.

Saatler: Ders Başı 08.30 Giriş Öğlen Arası:11.40- 12.30 Ders Bitişi:14.50 Çıkış
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://19mayisaziziye.meb.k12.tr

Adres - SELÇUKLU MAH. FAZİLET SK. 19 MAYIS ORTA OKULU BLOK NO: 6 AZİZİYE / ERZURUM

Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Yerleşim Yeri - 19 Mayıs Ortaokulu Selçuklu Mahallesi Fazilet Sokak Dadaşkent Aziziye/Erzurum

Ulaşım İl merkezinden Dadaşkent otobüsleri ile yapılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl ve İlçe Merkezine uzaklık yaklaşık 8´er km dir.