ERZURUM / AZİZİYE - 19 Mayıs Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 103. yıl dönümü okulumuzda kutlandı. Şehitlerimiz saygıyla anıldı.

Mrt

Görsel sanatlar öğretmenimiz Serpil HEPEKBİÇ eşliğinde öğrencilerimiz Ebru çalışması yaptılar.

Şbt

Okulumuzda Temel Dini Bilgiler yarışması düzenlenmiştir.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Yenilenen kapılarımızla okulmuz daha güzel bir görüntüye sahip oldu.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

Nis

Öğrencilerin ve okul çalışanlarının sağlığının değerlendirilmesi, geliştirilmesi, sağlıklı okul yaşamının sağlanması ve sürdürülmesi, öğrenciye ve dolayısıyla topluma sağlık eğitiminin verilmesi, okul sağlığı çalışmalarının daha hızlı ve düzenli takip edilebilmesi için internet ortamında gerekli duyuruların yapılması ve daha geniş kitlelere ulaşılması amacı ile http://okulsagligi.meb.gov.tr/ web sitesi oluşturulmuştur. http://okulsagligi.meb.gov.tr/

Mrt

Okulumuz hentbol takımı il birincisi olmuştur.Beden Eğitimi öğretmenimiz Adem GÜLÜM ve öğrencilerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Hentbol takımı için verilen yemeğe Sayın Kaymakamız Tuncay TOPSAKALOĞLU katılıp tebriklerini sundu.

Şbt

Öğrencilerimiz Ahmet Yasin KERÇİN 1.,Mehmet Fatih DİLER 1.,M.Talha PERKTAŞ 3. olmuştur.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ayrıca Öğrencilerimiz Emircan TEMUR,Emirhan ÇAT,Rabia ÖZ,Nefise BALİ ve öğretmenimiz Hatun Muhcu ÇAĞLAYAN´ı tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda Erzurum´un Kurtuluşu ve İstiklal Marşı´nın kabulü dolayısıyla tören yapılmıştır.

Şbt

Okul koridorlarımızı Türk Bayrakları,Çanakkale Zaferini ve şehitlerimizi anlatan görsellerle zenginleştirdik.Ayrıca koridorlara öğrencilerimizin hazırladıkları etkinlikler de renk kattı.Eğitime sınıf dışında da yer vermeye çalıştık.

Mrt

6/C sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Cansu ERDOĞAN rehberliğinde EYOF Sokağını gezdiler.

2016-2017 1.TEOG DERECE YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ

Ara

Aziziye ilçe Millî Eğitim müdürlüğümüz HALEP için yardım kampanyası başlatmıştır.

30 Aralık 2016  tarihine kadar devam edecektir.

19 Mayıs Ortaokulu olarak biz de yardım kampanyasına katkı için elimizden geleni yapmaktayız.

Ara

Fen ve Teknoloji öğretmenimiz Hüray BAYRAK öncülüğünde öğrencilerimizin yapmış olduğu bazı çalışmaları paylaşıyoruz.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN